חברת קצא"א עוסקת בתחום מסוכן – שינוע נפט. למרות זאת, חל איפול על מרבית פעילויותיה. החברה נולדה במקור כמיזם משותף ישראלי-איראני, אך עם ירידת השאה מהשלטון ב- 1979 שיתוף הפעולה בין המדינות פסק. בשנת 2017 הוקמה חברה חדשה שהמשיכה את פעילות המיזם, אך הינה בבעלות ישראלית-ממשלתית מלאה. בתחילת 2023 הממשלה ביקשה אישרה את הארכת צו החיסיון על פעילותה של חברת קצא"א החדשה- קו צינור אירופה אסיה בחמש שנים, חרף התנגדות ארגוני סביבה ועיריות אילת ואשקלון, בתחומן פועלת החברה. ועדת החוץ והביטחון אישרה את הארכת הצו לשנה אחת בלבד, גם בשל ההתנגדות החריפה. המתנגדים להארכת החיסיון טענו כי החיסיון מקשה על היכולת לפקח על החברה, שהיתה מעורבת בתקריות זיהום קרקע וים משמעותיות. קו צינור אירופה אסיה בע"מ נמנעת מפרסום מינויים, פעולות בטיחות, ואינה נתונה לביקורת פומבית ומלאה של מבקר המדינה. זאת, בניגוד למתרחש בחברות תשתיות אחרות מסוגן, לרבות חברות העוסקות בתחום הדלקים הפוסיליים. אנחנו שואלים למה, מה יש להסתיר, ומה המשמעות על חיינו?
קצת רקע
קצא"א היא חברה ממשלתית הפועלת בחשאי והרחק מעיני הציבור, פריבילגיה המתאפשרת באמצעות חיסיון שהטילה המדינה על פעילותה.
בשנת 2016 תוקן צו העונשין שהגדיר את נושא הסודיות. לאחר מכן הוארך שוב ושוב עד לשנת 2024.המשמעות היא שכיום כל ידיעה הנוגעת לחברת קו צינור אילת אשקלון בע"מ (קצא"א הישנה), וכן כל ידיעה הנוגעת לחברת קו צינור אירופה אסיה בע"מ (קצא"א החדשה) לרבות עסקאותיה בתחום הנפט ושווייה, או לחברת Trans Asiatic Oil Ltd. S.A, או לחברת Eilat Corporation S.A, קבועה בצו כסודית. החיסיון מתייחס לכל הפעילויות בחברות אלו לרבות זהות בעלי מניותיהן, עסקאותיהן בתחום הנפט, שוויין ואופן ניהולן. . עם זאת, נקבע כי מידע העוסק באופן בלבדי בנושאים מסוימים המפורטים בצו, וביניהם: איכות סביבה, תכנון ובניה, רישוי עסקים, לא ייחשב סודי.
וכך, חברה מסוכנת בעלת רקורד סביבתי בעייתי מאד המפעילה צנרת נפט באורך 750 ק״מ מאילת לאשקלון ומשם עד חיפה, נמל נפט באילת, מקשר ימי באשקלון ומיכלים באשקלון ובאילת, מתנהלת תחת חיסיון וכמעט ללא בקרה. נזכיר שקצא"א הישנה הייתה אחראית לאסונות סביבתיים מהגדולים בישראל, לרבות אסון נחל עברונה בשנת 2014 ושפך הנפט בנחל צין בשנת 2011.
בתחילת 2023 פנינו במכתב למשרד האוצר באמצעות אתר החקיקה הממשלתי, פירטנו את חששותינו וביקשנו משר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ לנמק בפני הציבור את הסיבות בגינן משרד האוצר דורש להאריך את החיסיון על קצא״א, דרך התנהלותה ודו"חותיה. בתחילת 2024 פנינו שוב ועדכנו את נימוקינו, לקראת דיון בוועדת החוץ והביטחון של הכנסת בנושא הארכת החיסיון של החברה.
אנו שואלים למה בכלל צריך להיות חיסיון על פעולותיה של קצא"א, בזמן שרשות החברות עצמה טענה שאין מניעה מבחינתה להסיר את החיסיון.
אנו שואלים מדוע צריך חיסיון על חברה שמעורבת בכל כך הרבה אירועי זיהום ושערוריות?
קצת עובדות:
- קצא״א הינה החברה הממשלתית היחידה שנהנית מחיסיון שכזה. הסיבה לחיסיון היסטורית ואינה רלוונטית יותר.
- החיסיון גורם לכך שהביקורת מצד מבקר המדינה על החברה הינה חלקית.דו"ח מבקר ראשון על קצא"א (הישנה) פורסם בשנת 2011, כ-50 שנה לאחר תחילת פעולתה. על קצא״א (החדשה) מעולם לא פורסם דו"ח מבקר.
- עולה חשש כי החברה תסכן את יחסי החוץ של ישראל, שעה שעלול להגיע ארצה נפט איראני או רוסי, שיפר את האמברגו האמריקאי. הדבר עלול לסכן אנושות את קשריה של ישראל עם בת הברית הקרובה והחשובה ביותר שלה. לכן יש להשקיף את פעילות חברת קו צינור אירופה-אסיה.
להמשך הנימוקים ולהעמקה מוזמנים למכתבים המפורטים שנשלחו למשרד האוצר.
קישורים:
- מכתב עמותת "שומרי הבית" שנשלח למשרד האוצר בתחילת 2023.
- מכתב עמותת "שומרי הבית" שנשלח לאוצר בתחילת 2024.
- ראיון של יוני ספיר, יו"ר עמותת "שומרי הבית", עם "הירוקות" – מיקי חיימוביץ' ודניאלה לונדון דקל.
- ראיון של יוני ספיר עם אסף פוזיילוב ב"כאן דרום" – למה משרד האוצר מתעקש להמשיך את החיסיון על קצא"א? החל מדקה 10:42.
- מכתב קואליציית ארגוני הסביבה לחברי ועדת החוץ והביטחון בכנסת, כפי שנשלח בתחילת 2024.
- מכתב קואליציית ארגוני הסביבה לשרי ממשלת ישראל, כפי שנשלח בתחילת 2024.
- כתבתו של אמנון פורטוגלי "על הסכם הסודיות של קצא"א וסנקציות אמריקאיות".
- תחקיר של דרור גורני באתר "שקוף": "קצא"א מסתירה את מסלולי מכליות הנפט שלה ומונעת פיקוח ציבורי".
- כתבה בעיתון "הארץ": הממשלה האריכה את החיסיון על פעילות קצא"א, חרף התנגדות עיריות וארגוני סביבה.
- על הרקע לחיסיון של קצא"א באתר התזכירים.
- כתבת דמרקר": הארכת החיסיון של קצא"א עלתה במחטף לישיבת הממשלה